top of page

Algemene voorwaarden & privacy

 Dichterbijme

Dichterbijme

Laan van Hilbelink 11-02, 7101WG Winterswijk

Info@dichterbijme.nl

0652731036

KVK: 85954896

Copyright

Op alle uitgaven van Dichterbijme rust copyright en beeldrecht. Zowel digitaal als fysiek. De teksten, illustraties en beelden van Dichterbijme zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de ondernemer. Teksten of beelden van Dichterbijme gebruiken? Neem eerst even contact op met info@dichterbijme.nl

 

Intellectueel eigendom

Alle productnamen, logo’s en ontwerpen op en van de aangeboden of gerelateerde producten van Dichterbijme zijn eigendom van de ondernemer. De consument respecteert het intellectueel eigendom van de ondernemer en neemt deze in acht.

Privacy beleid

Voor een goed verloop van het proces is het van belang dat er persoonsgegevens met Dichterbijme worden gedeeld. Dichterbij me neemt de verantwoordelijkheid om jouw gegevens te beschermen.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Dichterbijme. Door gebruik te maken van de website geef je aan het privacybeleid te accepteren. Dichterbijme respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en behandelt persoonlijke informatie vertrouwelijk.

Wanneer er een bestelling wordt geplaatst wordt er gevraagd om persoonsgegevens. Alle (persoonlijke) gegevens die worden verkregen via verzend- of contactformulieren worden vrijwillig verkregen. Dichterbijme zal deze gegevens op een correcte wijze gebruiken.

Indien relevant kan er in contact worden gevraagd om extra gegevens. Dit maakt het mogelijk om een optimale dienstverlening te kunnen bieden en jouw vraag beter te beantwoorden. 

Augustus, 2022

Payment Methods

Betalingsmethode 

- iDEAL

bottom of page