top of page

Het gezicht achter...

Mijn naam is Loes te Kulve, 27 jaar en wonend in mijn voormalige middelbare school in Winterswijk.

Naast het schrijven van teksten werk ik vier dagen in het speciaal basisonderwijs. In 2022 heb ik Dichterbijme opgericht vanuit mijn liefde voor woorden en mijn ambitie om dit met jou te delen. 


 

Over Dichterbijme

Het verhaal achter Dichterbijme

Mijn liefde voor woorden begon al van jongs af aan. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met teksten. Als kind schreef ik in dagboeken en was ik wekelijkse gast bij de bibliotheek. Op de middelbare school deed ik mee aan een dichtwedstrijd. Op de Pabo schreef ik voor de Academische werkplaats ´pedagogische sensitiviteit en hoogbegaafdheid´ een gedicht over leren leren. 

In 2019 stuurde ik, na een oproep op sociale media, gedichten op naar een bedrijf dat om gastdichters vroeg. Deze werden gepubliceerd in drie verschillende dichtbundels. 

Op deze uitblinkers na bleven mijn teksten altijd bij mij. Een lange lijst met notities in mijn telefoon onder de naam ´Dichterbijme´. Tot ik in december 2021 besloot om één van mijn gedichten te verzenden als kerstkaart naar vrienden en familie. De positieve reacties die ik daar op kreeg hebben mij doen besluiten om deze lange lijst niet meer voor mezelf te houden. Mijn avontuur om Dichterbijme dichter bij jou te krijgen is begonnen.

Liefs, Loes

IMG_7320.JPG

Telefoonnummer

0652731036

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page